Jäälin koulun ykkösluokkalaisia odottelemassa sisällepääsyä

Huom! Koululaiset ovat nyt liikkeellä!

Niin se koulu alkoi taas Jäälissäkin! Muistattehan olla autolla ajaessanne tarkkaavaisia, sillä pienet koululaiset eivät vielä osaa liikkua yhtä varovaisesti kuin vanhemmat lapset, nuoret ja aikuiset.

Niin, ja ihan vain muistutuksena: Lauantaina on perinteinen peräkärrykirppis ja Sunnuntaina Jäälinmajalla järjestetään Jäälinsoudut -perhetapahtuma jossa esiintyy mm. Liikkuva laulureppu, soudetaan haastesoutu (soutujoukkueet / soutajat voivat ilmoittautua paikan päällä) ja yhdistykset esittelevät toimintaansa.  Alueella on pomppulinna ja muuta leikkivälinettä.

Jäälin koulun ykkösluokkalaisia odottelemassa sisällepääsyä
Jäälin koulun ykkösluokkalaisia odottelemassa sisällepääsyä

Kommentoi kirjoitusta