421338_10151478819383327_514100130_n

Jäälin asukasyhdistys tarvitsee SINUA! Tervetuloa vuosikokoukseen TI 25.3.2014


Asukasyhdistyksen vuosikokous

  • 25.3.2014
  • 18:00-
  • Jäälinmajalla, kahvitarjoilu
.

Jäälin asukasyhdistys ry on asukkaidensa näköinen yhdistys. Olemme vuodesta 1972 sekä ajaneet alueemme asukkaiden etua että huolehtineet yhteishengestä järjestämällä erilaisia tapahtumia.

Toimintamme on täysin riippuvaista sekä talkoolaisista että yhdistyksemme hallitukseen valittavista aktiivisista asukkaista.
Yhdistyksen hallituksessa on kaksi toiminnan tasoa: varsinaiset jäsenet ja varajäsenet. Varajäsenen tehtävässä pystyy tutustumaan toimintaan ennen sitoutumista varsinaisen jäsenen leppoisaan vastuuseen.

“Leppoisalla” tarkoitan syvempää sitoutumista meidän varsin mukavaan porukkaan, pyrimme tekemään toiminnastamme mukavaa meille kaikille. Irvistely ja hampaiden kiristely ei johdapitkällä aikavälillä hyviin tuloksiin.

Hallituksen (2013) jäsen Outi Tiihonen kertoo miksi hän lähti mukaan toimintaan

Miksi lähdin mukaan Jäälin asukasyhdistykseen (Kirjoitus julkaistu Oulun kaupungin Lueppa Lehdessä: Outi Tiihonen, Lueppa-lehti II/2013).

Olen asunut Jäälissä yli viisi vuotta. Reilu vuosi sitten olin Jäälin asukasyhdistyksen tapahtumassa ja huomasin, että toiminta olikin mielenkiintoista. Kysyin, että pääsisinkö mukaan toimintaan ja ilomielin ottivat minut vastaan. Enkä ole katunut, että lähdin mukaan.

Nykyään kuulun asukasyhdistyksen hallitukseen. Olemme järjestäneet lapsille hiihtokilpailut, jossa olin puffetissa. Kesällä olin mukana Jäälin souduissa asukasyhdistyksen joukkueessa. Järjestämme myös peräkärrykirppiksiä, jotka ovat olleet todella suosittuja. Kaikki toiminta ja tapahtumat, mitä järjestämme, ovat tarpeellisia täällä asuville perheille ja muille asukkaille.

Olen tämän reilun vuoden aikana oppinut tuntemaan uusia ihmisiä Jäälistä, ja se on tämän asukasyhdistyksen ansiota. On mukavaa olla vaikuttamassa oman asuinpaikan asioihin. Ja tietää mitä on tulossa.

Haluaisin, että Jääliin saataisiin asukastupa, jotta kotona olevilla ihmisillä olisi paikka, jossa tavata uusia ihmisiä ja luoda
uusia verkostoja.

Toivotan kaikki tervetulleiksi mukaan Jäälin asukasyhdistykseen. Tämä on mukavaa toimintaa, jossa oppii tuntemaan uusia ihmisiä. Mukavinta on huomata eri tapahtumissa kuinka ihmisillä on hauskaa.

(http://issuu.com/cityofoulu/docs/lueppa_syksy_2013?e=5938024/5093184)

 

Kommentoi kirjoitusta