2 thoughts on “Jäälin asukasyhdistys ry vuosikokous 2014”

 1. Tervehdys,

  Miksi liittyisin Jäälin asukasyhdistyksen jäseneksi?

  Olemme asuneet Jäälissä 1.10.1976 lähtien, jolloin muutimme
  omistaamaamme osakehuoneistoon Kumputie 33 as 9. Olimme
  perustajaosakkana tässä talossa, jonka urakoi Taloteho Oy. Asumme edelleen Jäälissä. Jääli ympäristöineen, Kiiminki/Koiteli ja väli: Jääli- Oulu on tullut hyvin tutuksi liikuntaharrastuksien myötä. Niin edelleen kysymys:

  Miksi liittyä asukasyhdistykseen?

  Olli Puolitaival

  1. Hei!

   Erittäin hyvä kysymys johon tietysti yhdistyksen puheenjohtajana on helppo vastata.

   Jäälin asukasyhdistys ry on vuosikymmenten ajan toiminut Jäälin asukkaiden etujen ajajana ja yhteisten tapahtumien järjestäjänä.

   Yhdistys on viimeisten vuosien aikana tehnyt runsaasti lausuntoja eri viranomaisille mm. punaisenladonkankaan jätteidenkäsittelykeskusta vastaan. Yhdessä eri asukasyhdistysten toimijoiden kanssa olimme kaikissa mahdollisissa hankkeeseen liittyvissä yleisötilaisuuksissa puhumassa, laadimme runsaasti yleisönosastokirjoituksia ja otimme yhteyttä kaikkiin poliittisiin ryhmiin väristä riippumatta. Kansalaismielipide oli yksi tekijä jätteenpolttolaitoksen ohella siinä, että kaupunki päätti laajentaa nykyistä kaatopaikkaa ja maakunnan liitto myös esittää ej-merkintää poistettavaksi maakunnallisista kaavoista. No, tuo on nyt tuollainen isompi edunvalvontaesimerkki.

   Tapahtumapuolella järjestämme perinteiset Jäälinsoudut, lasten hiihtokilpailut, siivoustalkoot ym. Viimeisten kolmen vuoden aikana olemme myös laajentaneet peräkärrykirppiksiin ym.

   Yhdistys on jäsentensä näköinen ja kokoinen. Jäsenmäärässämme on valtava kasvupotentiaali, sillä nykyaikana ihmiset eivät halua maksaa pientäkään jäsenmaksua. Huippuvuosina meillä on ollut satoja jäseniä, mutta tällä hetkellä jäsenten määrä pysytte sinnikkäästi alle viidessäkymmenessä maksaneessa jäsenessä joka meitä tietysti harmittaa.

   Yhdistyksen näkyvyydessä on parantamisen varaa ja siihen osaltaan tulee vaastaamaan asukaskysely joka toteutetaan tänä keväänä osana erään alueemme asukkaan opinnäytetyötä.

   Tällaisia vastauksia näin äkkiseltään,
   terv. Jari Laru, puheenjohtaja,
   Jäälin asukasyhdistys ry.

Kommentoi kirjoitusta